Cautare

251 de rezultate pentru "funeriu diplome spiru haret" (5.37 secunde)
• Dimineata, scurt, de inviorare, Liviu Pop, ministrul Educatiei, a trimisInspectia Muncii la Cotroceni, pe motiv de Funeriu si diplomele sale de studii ne-echivalate in Romania.
de la ranjetul cu care mormaia "dottore", savurandu-si in avans succesul loviturii naucitoare pe care o pregatea credinciosul Funeriu, cel cu spalarea rufelor murdare de la Cotroceni, pana la scancetul din comunicatul recent in care il ameninta pe Ponta cu Parchetul, pentru uzurparea de calitati.
*Parafraza la patetica admonestare a lui Dinu Patriciu, dupa ce Funeriu a demonstrat, "frame cu frame", ca fimul celebrei scatoalce de la Ploiesti nu putea fi real.
Si el, si Funeriu, sunt doua catastrofe, cand ies din zona lor de competente si se amesteca in politica sau in administratie.
De ce nu apar profesorii care sa explice dezastrul din invatamant, provocat de cuplul Basescu-Funeriu? De ce nu-si exprima parerea patronii micilor firme falimentate de incompetenta si discretionarismul regimului Basescu?
"Domnul Funeriu merge toata ziua la PDL. Nu cred ca trebuie sa mearga cu business class cand duce dosarul meu la FAZ.
propus a fost modernizarea statului si ati facut foarte multe • Titlurile universitare trebuie tinute la nivel de exigenta propus de Miclea si Funeriu • Ati facut o lege a educatiei exceptionala care corespunde intru totul agendei 2020 a UE • Ati facut patru noi coduri pentru justitie.
"Succesul" dezbaterii publice pe tema, "Statul de drept intre modelul european si realitatea din Romania" a fost asigurat de "activistii lui Boc", care cu mic cu mare au venit manati de o dorinta nestavilita de a se transforma, dupa modelul Elenei Udrea, al lui Emil Boc, al lui Cristian Preda sau chiar al fostului ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, in "Gastele Capitoliului", a caror unic scop este sa salveze statul de drept de statul mafiot pe care ei l-au creat cu mult sarg.
Pai, daca e intr-o scoala, eu cred ca ar trebui s-o inaugureze d-l Funeriu. xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu.
Alina Bica, Adriean Videanu, Gheorghe Albu, Emil Boc, Daniel Funeriu, etc, toti protectori ai justitiei si al statului de drept au dat sau vor da cu subsemnatul pe la DNA pentru diferite fapte de coruptie, inclusiv retrocedari ilegale.
arhitecta romana Maria Virginia Andreescu-Haret, prima femeie arhitect din Romania si din lume (1894); actrita americana Dorothy Stickney (1903); romancierul, dramaturgul si filosoful francez Jean-Paul Sartre, laureat Nobel (1905);
"Primul pilon este cresterea calitatii in educatie si reducerea analfabetismului functional" Daniel Funeriu, Fost ministru al Educatiei, a dezbatut subiectul la Aleph News.
- 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
In acelasi context, Tariceanu a fost cel care a si inmanat tinerilor liberali diplome pentru activitatea desfasurata in cadrul Scolii de Vara a TNL de la Mamaia.
De altfel, cei mentionati au oferit doamnelor prezente in sala diplome de excelenta pentru activitatea desfasurata de-a lungul timpului in "industrie, productie, servicii", "distributie, comert, turism", "IMM-uri si profesii liberale", "finante si banci", "cultura, invatamant si sport" si "administratie publica".
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Organizatia de femei a PD Bucuresti a sarbatorit, cu trei zile in avans, "9 Mai, Ziua Europei" prin discursuri feministe, flori, diplome, sampanie si mancare pregatita de un barbat.
Detine numeroase titluri si diplome nationale si internationale, este autor al numeroase carti si studii de specialitate. Printre altele, este membru corespondent al Societatii Turce de Istorie (Turk Tarih Kurumu) din Ankara si a obtinut Premiul Nicolae Iorga al Academiei Romane.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
google-analytics.com